miercuri, 23 februarie 2011

Make up EmO

                                                              Vrei sa faci un machiaj Emo?

             Atat fetele cat si baietii, folosesc machiajul inchis si pronuntat de jur imprejurul ochilor. Uneori liniile inchise sunt completate cu un al doilea strat, cu o culoare vie. Multi folosesc linii gen „aripi” in colturile exterioare ale ochilor.Tinerii Emo in general nu folosesc fard de obraz, pentru a-i sublinia sau colora. O culoare pala este de preferat. Buzele sunt de multe ori colorate in culori inchise sau cu luciu de buze.





             Machiaj fete:
         Fata: Dupa curatarea fetei, aplicati crema hidratanta, intindeti-o bine pe fata si gat, apoi aplicati fondul de ten, pe toata fata, pe gat si pe piept. Pentru a avea o imagine pala, folosit o nuanta de fond de ten mai deschisa la culoare.
         Ochi: Dupa ce ati aplicat fondul de ten peste tot pe fata si gat, gasiti un card vechi de credit sau altceva cu linii drepte. Aseaza cardul la baza genelor ochiului si cu ajutorul unui creion trage o linie dreapta. Aplicati tusul de ochi in acelasi fel ca mai sus, pentru partea superioara, a ploapei. Cand tusul de ochi s-a uscat, se aplica o cantitate sanatoasa de fard neagru pe ploape. Apoi, folosind un rosu-inchis, care creaza un efect de umbra, de jur imprejurul ochilor. Aplicati o cantitate mica de fard negru pe gene inainte de aplica rimelul.

        Buze: Apoi aplica un ruj rosu inchis pe buze sau unul transparent sau roz pal, cum doriti.




Machiaj baieti:
Fata: Luati un mic burete si aplica pudra peste tot pe fata si gat.
Ochi: Luati niste benzi si pune niste bucati pe fata, deasupra si dedesubtul ochilor. Intre banzi ar fi ochi, aplica fard negru pulbere cu un burete pe fata. Scoateti incet banda de mascare. Trage cu atentie o linie subtire de tus de ochi, pe ploapa de sus si apoi pe cea de jos.
Daca doriti o linie mai intensa, puteti sa repatati si sa aplicati inca o linie de tus.

Culoarea inchisa este un lucru bun, dar nu prea neagra. Aplicati machiajul, intr-un loc cu lumina multa!         
              

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu